Rahmet Sosyal Hizmet Vakfı Yaşlılar İçin Kermes Düzenledi

Kayseri ehaber / 6 Haziran 2011

Rahmet Sosyal Hizmet Vakfı yardıma muhtaç yaşlılar için kermes düzenledi. Sivas Caddesi Beyazsaray Apartmanı altında düzenlenen kermeste konuşan Rahmet Sosyal Hizmet Vakfı Başkanı Sultan Açıkgöz, insanları yaşlılara karşı daha duyarlı olmaya çağırdı.

65 yaş ve üzeri kimsesiz ve yoksul yaşlılara yardım amacıyla çalışan Rahmet Sosyal Hizmet Vakfı, yardım amaçlı kermes düzenledi. Sivas Caddesi Beyazsaray Apartmanı altında düzenlenen kermeste ev eşyalarından, gıda ve çeyizlik ürünlere kadar pek çok ürün satışa sunuldu.        Rahmet Sosyal Hizmet Vakfı Başkanı Sultan Açıkgöz, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi vererek, 160 kimsesiz ve yaşlı aileye baktıklarını kaydetti. Açıkgöz, çocukları olduğu halde kimsesizliğe itilen yaşlıları örnek göstererek, insanları yaşlılara karşı daha duyarlı olmaya çağırdı.

Haberin linki